Maarssen 2000 stuurt waslijst aan vragen in over wegraces en huftergedrag

donderdag 17 september 2020 15.58 uur | laatst gewijzigd: donderdag 17 september 2020 17.03 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Fractievoorzitter Riëtte Habes van de lokale politieke partij Maarssen 2000 heeft eerder technische vragen aan het college van B&W gesteld over wegraces en huftergedrag op wegen in Stichtse Vecht. De gemeente gaf eerder in een reactie aan dat er in de periode juli 2019 tot en met half augustus 2020 negen meldingen over dit onderwerp zijn binnengekomen en dat er geen sprake is van een trend. Maarssen 2000 neemt geen genoegen met de antwoorden, heeft een andere mening en stuurt een waslijst aan vragen aan het college over dit specifieke onderwerp. Maar liefst 24 vragen over het onderwerp zijn door de partij ingediend.

Maarssen 2000 stelt vragen over de McDonalds als overlastgevende locatie, over burgerperceptie en systeemperceptie, over de hufterpilot in Rotterdam, over het serieus nemen van de meldingen van inwoners, over meetmicrofonen op gevels, over inzet van medewerkers van Jeugdpunt Stichtse Vecht, het ‘meldmoe’ zijn van inwoners, de situatie rondom het openbare parkeerterrein bij OSM, over chiptuning of custos tuning autobedrijven in Maarssenbroek en over hotpspots in Maarssenbroek.

Voor de volledige lijst met vragen verwijzen wij u naar het bijgevoegde document.

Documenten

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES