Maarssenbroek krijgt nieuwe supermarkt en gezondheidscentrum

woensdag 07 oktober 2020 17.19 uur | laatst gewijzigd: woensdag 07 oktober 2020 18.35 uur | auteur: Robbert Oelp

Winter Trust en de Gemeente Stichtse Vecht hebben een stap gezet in de uitbreiding van het hoofdgebouw van het winkelcentrum Bisonspoor op het parkeerterreintje naast AH en de ingang van het winkelcentrum naast de Saigon Snacks. (Archieffoto ter illustratie)

Winter Trust is van plan om op deze locatie een nieuwe supermarkt, een gezondheidscentrum en overige commerciële ruimten te realiseren. Aanvullend is het plan uitgebreid met twee extra lagen kantoorruimte (ca. 1.787 m2) en de realisatie van een loopbrug die het gezondheidscentrum, de eerste verdieping van het winkelcentrum en de twee extra kantoorverdiepingen zal verbinden met de parkeergarage.

Het college van B&W heeft besloten onder voorwaarden hieraan mee te willen werken. Om dit definitief te realiseren zal Winter Trust hiervoor een omgevingsvergunning aanvragen. Daarom start Winter Trust deze maand met de afstemming over deze plannen met de omgeving. Hiertoe heeft Winter Trust een uitnodiging rondgestuurd voor deelname aan een participatiegroep en naar aanleiding hiervan zijn aanmeldingen binnen gekomen van mensen die graag willen mee praten.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES