Renato Dijksterhuis nieuwe hoofdtrainer OSM ’75

donderdag 04 februari 2021 22.46 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 05 februari 2021 09.25 uur | auteur: Erwin Wildschut

Na de kennisgeving van Frank Aboikoni dat hij na dit seizoen een andere club zou zoeken, is het bestuur van OSM ’75 in samenwerking met de Technische Commissie en een delegatie van de spelersgroep op zoek gegaan naar een passende opvolger. Met veel plezier en trots kunnen we melden dat we tot overeenstemming zijn gekomen met Renato Dijksterhuis als trainer van onze zaterdagselectie voor seizoen 2021-2022.

In een drietal mooie gesprekken bleek Renato voor ons de meest geschikte kandidaat; hij beschikt over een mooi cv als trainer in het amateurvoetbal, die ons inziens uitstekend bij de club en bij de groep past.

Renato is cateringmanager bij Sodexo van beroep en doet als liefhebber en kok ook veel cateringwerk in zijn vrije tijd.

Dijksterhuis was voor het eerst hoofdtrainer bij vv Maarssen Zondag, in 2006. In die periode werden regelmatig fraaie potjes gespeeld tegen de toen erg succesvolle zondagselectie van OSM. De laatste klussen van onze nieuwe trainer waren bij Montfoort, UVV en SCH’44.

Na de gesprekken met bestuur, TC en een delegatie van de spelersgroep, denken we in Renato Dijksterhuis een prima trainer te hebben gevonden die met al zijn ervaring het plezier en de prestatie uitstekend kan combineren.

Vanaf deze plek feliciteren wij Renato natuurlijk nogmaals en wensen hem alvast veel plezier en succes als onze nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2021-2022.


Namens het Bestuur
Remko Timmermans en Erwin Wildschut, voorzitters.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES