VriendenLoterij steunt The Pink Panthers uit Maarssen met 5.000 euro

vrijdag 05 februari 2021 09.19 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 05 februari 2021 09.24 uur | auteur: VriendenLoterij

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor The Pink Panthers uit Maarssen! De twirlvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. The Pink Panthers gaat het geld gebruiken om extra trainingsmateriaal en nieuwe batons aan te schaffen, zodat de jeugdleden het 30-jarig jubileum in stijl kunnen vieren. Samantha Schrandt van The Pink Panthers: “Onze twirlvereniging viert dit jaar haar 30-jarig jubileum, dus deze bijdrage komt goed van pas. We gaan het geld gebruiken om nieuwe batons (twirlstokken) te kopen voor onze jeugdleden, en extra trainingsmateriaal aan te schaffen. ”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES