Boodschap tegen eenzaamheid

donderdag 25 februari 2021 17.50 uur | laatst gewijzigd: donderdag 25 februari 2021 17.52 uur | auteur: Samen tegen eenzaamheid

Onlangs trapten wethouder Hetty Veneklaas en kinderburgemeester Mahdi el Farissi af met hun boodschap tegen eenzaamheid. Houd eenzaamheid niet voor jezelf en vraag door bij anderen hoe het nu echt met ze gaat; dat is wat zij tegen heel Stichtse Vecht willen zeggen. Want eenzaam zijn is echt niet leuk en gun je niemand.

In 2021 werkt de werkgroep Samen tegen Eenzaamheid Stichtse Vecht er hard aan om het taboe op eenzaamheid te doorbreken door er juist over te praten. Dit doen we al in de krant en via onze sociale media kanalen en nu ook door maandelijks een filmpje te maken met daarin de mooiste boodschappen en wensen tegen eenzaamheid van Stichtse Vechtenaren.

De leukste, origineelste, ontroerendste boodschappen worden gefilmd door een drone. Ook komen de bewoners zelf aan het woord om hun boodschap toe te lichten.  Dus, heb je net als de wethouder en kinderburgemeester ook een mooie wens of boodschap tegen eenzaamheid? Of wil je iemand graag een hart onder de riem steken die zich eenzaam voelt? Aarzel dan niet en stuur je boodschap in. Je kunt dat doen door te mailen naar info@samentegeneenzaamheidsv.nl De filmdagen zullen plaatsvinden in het voorjaar tot en met mei.

Deze campagne is een initiatief van de werkgroep Samen tegen Eenzaamheid Stichtse Vecht.
De werkgroep wil samen met bewoners, (zorg)professionals, vrijwilligers, ondernemers, kerken, wijkcommissies en iedereen die mee wil werken, iets doen aan eenzaamheid in Stichtse Vecht. Onder andere het taboe op eenzaamheid doorbreken.

Kijk voor meer informatie op www.samentegeneenzaamheidsv.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES