Zeeverkenners Johannes de Doper zoekt stoere Dolfijnen!

dinsdag 06 april 2021 17.56 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 06 april 2021 21.22 uur | auteur: Scouting Johannes de Doper

Dolfijnen zijn de waterwelpen van Scouting Nederland.

Sinds 2018 bestaat in Breukelen de Zeeverkennersgroep Johannes de Doper. Wij willen onze groep nu uitbreiden met welpen, of zoals de zeeverkenners ze noemen: dolfijnen. Dolfijnen zijn meiden en jongens tussen de 7 en 11 jaar oud. Ons thema is het Junglebook, maar behalve op het land, zijn we ook veel op het water te vinden. We zijn een CWO erkende zeilschool en onze leiding is getraind door onder andere Scouting Nederland. Onze opkomsten zijn elke zaterdag van 13u00 tot 16u00 (en in de zomer tot 17u00).

Dolfijnen zijn de waterwelpen van Scouting Nederland. Welpen spelen in de Jungle samen met Mowgli, Shanti, en de bekende dieren. Van hen leren ze allerhande vaardigheden op het land en op het water. Spelenderwijs leren ze zo om een echte waterscout te worden. We doen spellen, stoere activiteiten, maken vuur en gaan het water op. Dit alles doen we op zaterdagen tussen 13u00 en 16u00 (zomers tot 17u00) aan de Meent 6, bij de jachthaven, waar onze boten liggen.

Is uw zoon of dochter, uw nichtje, buurjongen of oppaskind tussen de 7 en 11 jaar, is het een echte waterrat, wil het nieuwe dingen leren, lekker (buiten) spelen en elke week samen iets leuks doen? Kom dan eens kijken bij de dolfijnen van de Zeeverkenners Johannes de Doper!

Meer weten of meedoen? Neem dan contact op met Raksha (Jenny) dolfijnen.jdd@gmail.com  

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES