Benefietavond voor de Stichting Ambulance Wens bij de Voornruiters [Regionieuws]

maandag 15 mei 2017 09.26 uur | laatst gewijzigd: maandag 15 mei 2017 08.57 uur | auteur: Magda Coppoolse Voornruiters

Benefietavond 20 mei 2017 voor de Stichting Ambulance Wens bij de Voornruiters. De Voornruiters is een paardensportvereniging voor en door leden en vrijwilligers. De vereniging is de grootste paardensportvereniging van Nederland en succesvol in de sport met prestaties van haar leden en met de organisatie van mooie en gezellige evenementen. Daardoor kan de club onder meer onze prachtige accommodatie in stand houden. Al die evenementen slagen dankzij de inzet van veel vrijwilligers. In de afgelopen periode heeft de vereniging enkele leden, vrijwilligers en vrienden verloren. Reden voor De Voornruiters om nu eens iets heel anders te doen, mede ter nagedachtenis aan degenen die onze club verloor.

De Benefietavond op zaterdag 20 mei belooft een zeer gevarieerd en gezellig evenement te worden. Al om 17.00 uur starten de eerste activiteiten voor de kinderen met ponyritjes en een springkussen. Er zijn tweedehands paardenspullen ingezameld die worden verkocht voor het goede doel. Vanaf 18.00 uur volgt een avond vol spanning, sensatie en leermomenten op het gebied van dressuur, springen en mennen. Topruiters als Albert Voorn en Lotje Schoots zullen een staaltje van hun vakmanschap tonen en er komt veel jong talent voorbij, uiteraard ook uit de gelederen van de Voornruiters. Tijdens deze avond worden er ook bijzondere zaken geveild waarvan de opbrengst uiteraard ook weer voor het goede doel is. Onder andere privélessen van Adelinde Cornelissen, Maikel van der Vleuten en Bram Chardon en bijzondere attributen van Anky van Grunsven. Deze bijzondere avond wordt afgesloten met een gezellig feest met muziek en dans.

De gehele opbrengst van de avond is voor de Stichting Ambulance Wens die wensen vervult van mensen die ongeneeslijk ziek zijn en niet lang meer te leven hebben. Deze Stichting heeft het ook mogelijk gemaakt dat de laatste wens van één van onze overleden vrijwilligers mogelijk werd gemaakt. Onmogelijke wensen maken zij mogelijk, door middel van speciaal vervoer en de juiste medische hulp. Hoe groot of klein de wens ook is, elke wens telt en wordt vervuld.

Ook voor mensen die geen affiniteit met de paardensport hebben is dit een avond die je niet mag missen.

 Locatie: De Voornruiters Blastrac Hippisch Centrum, Sportpark Rijnvliet in Utrecht

 Een overzicht van de veilingstukken staat op onze site: http://www.voornruiters.nl/home/evenementen/18

 

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES