RTV Stichtse Vecht

Derby van Stichtse Vecht eindigt in 1-0 zege voor OSM '75

Vandaag was op sportpark Fazentenkamp de wedstrijd OSM'75 – VV Maarssen. VV Maarssen heeft het gelijke spel, bij hen thuis niet om kunnen zetten in winst bij OSM'75. Na een matige eerste helft kwam halverwege de tweede helft het doelpunt van de thuisploeg.

De eerste 15 minuten was de ploeg van Chris van der Graaf al de baas over vv Maarssen, veel kansen werden door OSM gemist waardoor Maarssen dankzij hun keeper Tim Bakker nog op de been bleef. Na 45 minuten spelen was de stand nog steeds 0-0.

VV Maarssen moest na het begin van de tweede helft al snel wisselen. De spits Zaid el Jaloulli was geblesseerd. In de tweede helft deelde de scheidsrechter 2 gele kaarten uit aan beide partijen. Eindelijk in de 75ste minuut kreeg VV Maarssen een grote kans. Helaas kwam de bal via de lat niet achter de lijn.

Snel daarna kreeg wissel-speler Yvan Ruvakuki van OSM de bal en scoorde de 1-0 via zijn hoofd.

Na 95 minuten maakte de scheidsrechter een einde aan de wedstrijd en ging de ploeg van Marco van de Meer met 0 punten naar huis.