RTV Stichtse Vecht

Jeugdexamen Tiga Serangkai

Op vrijdag 6 April zijn de examens van de jeugdgroep van de vereniging Pencak Silat Tiga Serangkai uit Maarssen gehouden.

Met maar liefst 32 kinderen bij wie de spanning duidelijk op hun gezichten te zien was die zich melden voor het examen was dit het grootste examen voor de vereniging ooit. Door het grote aantal deelnemers aan het examen was ook de hoeveelheid publiek enorm groot. Vele tientallen vaders en moeders, grootouders, broertjes en zusjes keken toe hoe de diverse slip-examens afgenomen werden.

De leraren en zwarte-banders keken kritisch toe en zagen dat over het geheel genomen de examens zeer goed werden afgelegd. Her en der werden kleine aandachtspuntjes genoteerd waar in de lessen op voortgeborduurd kan worden. Aan het eind van het examen kon dan ook met trots worden vastgesteld dat alle leerlingen geslaagd zijn voor hun examen.

De geslaagden zijn; Gele Slip: Sara Barens, Isha Machielsen, Laura Evertsen, Kenzo van Velzen, Nena Pit, Safouane Aarab, Fenne Buijtenweg, Amine Piek en Zoë Evers. Oranje Slip: Justin Spithoven, Kautar Taibi, Ferdy Jansen, Leila Rida, Roan van der Beek, Kim van Schaik, Thomas Rijnen, Ninthe Noijens, Adravan Suryana, Luna Koers en Armand Kromoredjo. Groene Slip: Keith den Doop, Chloë Matthee en Jarno Dorrestein. Blauwe Slip: Figo Noijens, Abdessalan Taibi en Jesse Rijnen. Bruine Slip 1: Collin Pauw, Danique van Straten en Dylan van Oostveen. Bruine Slip 2: Thijs van Schaik, Floris van der Vliet en Sven van Schaik.