Jonge Ambtenarendag 2018 groot succes

Op drie mei vond de twaalfde jonge ambtenarendag plaats. Locatie: Stichtse Vecht. Uit het hele land hebben 700 jonge ambtenaren de gemeente Stichtse Vecht van zijn beste kant ervaren.

Twaalfde editie

Sinds 2007 wordt er elk jaar een jonge ambtenarendag georganiseerd in Nederland. Om alle ambtenaren onder de 35 jaar de kans te geven om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en zichzelf uit te dagen. Voor deze editie waren er 700 ambtenaren naar Stichtse Vecht gekomen.

Stichtse Vecht

Na elf edities in - relatief - grote steden was het dit jaar de buurt aan Stichtse Vecht. Zoals Burgemeester Marc Witteman aangaf: "Een jonge gemeente met een bewust beleid om meer jonge ambtenaren aan zich te binden". Een uitgelezen kans dus om Stichtse Vecht te promoten en een opsteker voor alle jonge ambtenaren van onze gemeente.

Fietsen

Nu hielp het dat de zon vollop scheen, zodat alle gasten de gemeente van de mooiste kant konden zien. En dat we naast een jonge gemeente ook een groene gemeente zijn werd nog eens extra belicht door het feit dat er vierhonderd fietsen en honderd steps klaar stonden om de jonge ambtenaren door Stichtse Vecht te vervoeren.

Editie dertien

De organisatie kan terug kijken op een geslaagde dag waarbij Stichtse Vecht heeft laten zien wat een jonge gemeente allemaal in huis heeft. De volgende jonge ambtenarendag zal plaatsvinden in HarderwijkVolgend