Nieuws voor en door jongeren

Nieuws is overal om ons heen, maar wat is nieuws voor een jonger persoon? Daarnaast krijgen de activiteiten die voor en door jongeren worden georganiseerd te weinig aandacht. De komende weken gaan wij drie studenten aan de slag om jongeren in de spotlight te zetten en een andere invulling van het nieuws te geven voor een jonger publiek.

Het tweede onderwerp gaat over jongeren en het wereldnieuws. De laatste tijd is de hele vluchtelingenkwestie erg actueel, op welke manier volg jij deze headlines? En wat is jouw mening over deze onderwerpen? Jouw kijk op deze onderwerpen is erg belangrijk omdat jongeren ook een mening hebben en deze vaak een vernieuwende insteek hebben bij dit soort kwesties.

De komende weken gaan wij deze twee onderwerpen produceren, en wie weet vragen wij jou over jouw standpunt of gaan wij jouw jongerenactiviteit vastleggen en in de schijnwerpers zetten.

Deze nieuwsitems worden geproduceerd door drie studenten van de Hogeschool Utrecht die samenwerken met RTV Stichtse Vecht om dit mogelijk te maken.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar: quinten.langendonk@student.hu.nl