Jeugdexamens Pencak Silat Tiga Serangkai

Op vrijdag 5 april werden de examens afgenomen voor de jeugdgroep van de Pencak Silat vereniging 'Tiga Serangkai' uit Maarssen.

Vele ouders, grootouders, broertjes en zusjes waren aanwezig om de kandidaatjes te steunen. Onder leiding van de bruine en zwarte banders die hen over de afgelopen maanden hebben voorbereid doorliepen ze de examenstof voor hun eigen slip. Oplopend met de graduatie ligt de lat steeds een stukje hoger. Van de leerlingen die voor de hogere graduaties examen wordt dan ook niet alleen een goede beheersing van de technieken, maar ook een duidelijke motivatie en inzet verwacht. In totaal mochten 24 kinderen na afloop van het examen hun nieuwe graduatie in ontvangst nemen.

De volgende leerlingen zijn geslaagd: Gele slip; Daan Rijnen, Ziva Hammen, Femke van Leeuwen, Wim van Eyck, Feya van der Beek, Tijn Buijtenweg, Jared Wagelaar, Lana van Dijk, Kevin de Graaf, Kiril Mitev. Oranje Slip; Amine Piek, Sara Barens, Fenne Buijtenweg, Nena Pit, Isha Machielsen, Laura Evertsen, Kenzo van Velzen. Groene Slip; Armand Kromoredjo, Thomas Rijnen, Kautar Taibi, Roan van der Beek, Luna Koers. Blauwe Slip; Jarno Dorrestein. Bruine Slip, Jesse Rijnen.

Website: serangkai.nl