Vrijwilliger Zorggroep de Vechtstreek regelt nieuwe duofiets voor bewoners

Co Bouma uit Breukelen is al een aantal jaren twee dagen in de week duo-fietsvrijwilliger in woonzorgcentrum de Aa in Breukelen. Met de bewoners fietst hij door de mooie omgeving van Stichtse Vecht. Bewoners verheugen zich er iedere keer op, soms is er zelfs een wachtlijst.

Eén van de duo fietsen, intussen 10 jaar oud,  is, ondanks de goede zorgen van Age van het Hoff  2-wielers uit Breukelen al een tijdje hoognodig aan vervanging toe. Co wist nog wel een mogelijkheid om de vervanging mogelijk wat sneller te regelen. Bij zijn jaarlijkse bezoek aan zijn Terberg-gepensioneerden en jubilarissenbijeenkomst  schoot hij spontaan Georg Terberg, CEO van Terberg,  aan en vroeg of hij even tijd had. Even later was het geregeld, de Terberg Foundation Ijsselstein stond open om een aanvraag voor een bijdrage voor de aanschaf van een nieuwe duofiets in behandeling te nemen.

En zie hier het resultaat.
Op woensdag  29 januari om 14.30 uur wordt de nieuwe duofiets door  de Terberg Foundation en officieel overgedragen aan Jeroen Schackman, directeur  van  Stichting Zorggroep de Vechtstreek  de Aa 50 Breukelen. De duofiets  wordt geleverd door  Van Ekeris Tweewielers  uit Ijsselstein.   Het onderhoud  is  weer in vertrouwde handen van  Age van het Hoff 2-wielers uit Breukelen.


Meer nieuws