Vakkenvullers Albert Heijn Breukelen in Corona tijd

Oog voor elkaar, met in Corona tijd de nadruk op bewoners van Stichtste Vecht die de samenleving en de anderhalvemeter economie draaiend houden. Vandaag even stilstaan bij de medewerkers van de Albert Heijn in Breukelen. Iedere dag worden de schappen weer gevuld door deze toppers en kunnen we in huis halen wat we willen. Dank jullie wel!!!

De jongens en meiden vertellen dat het nu een stuk beter gaat dan in het begin van de maatregelen, maar er zijn nog steeds mensen die zich niet houden aan de anderhalve meter of de regel om alleen boodschappen te doen. De meeste mensen doen dat niet expres, dus als je vriendelijk vraag of ze wat meer afstand houden, komt het vast goed. 
Nog een tip voor de Paasboodschappen van de supermarktmanager...kom in de vroege ochtend of de late avond, dan is de kans dat je moet wachten het kleinst. En dat geldt vast voor alle supermarkten in onze gemeente Stichtse Vecht.

Ik zie in deze tijd zo veel mensen die iets voor een ander willen betekenen, dat doet me goed en daarom vind ik het leuk om mijn waardering voor deze mensen te delen. Aardig zijn, niet omdat het moet maar omdat het kan.

Als jullie iemand kennen die het ook verdiend om eens in het zonnetje gezet te worden, laat het me weten!

 

Instagram paula.zimmerman

Facebook paula zimmerman