RTV Stichtse Vecht

Schaken in Breukelen Noord

Er wordt weer geschaakt in Breukelen Noord. Nieuw is een potje simultaanschaken tegen schaakmeester Cees Samsom

Senioren
Schaakmeester Cees Samsom start in oktober weer met het schaken voor senioren op elke tweede en vierde dinsdagmiddag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur. Ook hiervoor maken we de ruimte van ons wijkcentrum coronaproof.
De deelnamekosten zijn verhoogd naar € 15,-- per persoon voor het gehele schaakseizoen (ca. 15 keer). U krijgt daarvoor wel een lekker kopje thee of koffie. Wilt u meedoen? Stuur dan vóór 10 oktober 2020 een mail naar ceessamsom@online.nl want ook hier geldt “vol is vol”.

Jeugdschaken
Natuurlijk wil schaakmeester Cees Samsom ook zorgen dat de jeugd dit fantastisch en strategische spel onder de knie krijgt. Dus hij start op 14 september weer van 16.00 uur tot 17.00 uur met het jeugdschaken voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. De deelnamekosten zijn € 8,-- voor 5 keer. Wil uw kind/ kleinkind hieraan meedoen? Stuur dan vóór 10 september 2020 een mail naar ceessamsom@online.nl en meldt uw kind/kleinkind aan. Wees er snel bij want “vol is vol”.

Simultaanséance schaken tegen schaakmeester Cees Samsom
Voor de schakers onder ons houden we op 4 oktober 2020 van 12.00 tot 14.00 een schaakfestijn. De organisatie is in handen van de ons welbekende schaakmeester Cees Samsom. Voor informatie hierover of deelname aan dit festijn kunt u mailen aan: ceessamsom@online.nl Wees er snel bij want vol is vol. De toegang is gratis en u mag één toeschouwer meenemen. Wij zorgen voor een kopje koffie/thee en broodje. Drankjes zijn € 1,50 per stuk.