[Video] 'Dag van de Ondernemer' juist in coronatijd

Ook in 2020 wordt in Stichtse Vecht de 'Dag van de Ondernemer' (20 november 2020) gevierd. Een dag om de 8.000 ondernemers in Stichtse Vecht in het zonnetje te zetten. (Still uit video 'Dag van de Ondernemer' 2020).

Gemeente Stichtse Vecht: 'Voor de 5de keer vieren we de Dag van de ondernemer in Stichtse Vecht. Een dag waarbij ondernemers in het zonnetje worden gezet en het ondernemerschap wordt gevierd. Vanwege het coronavirus schijnt dat zonnetje anders dan anders. Zo is er dit jaar geen netwerkbijeenkomst in Stichtse Vecht, maar vallen er wel ansichtkaarten bij je op de deurmat. Je krijgt een stil applaus van de borden langs de kant van de weg.'

Ansichtkaarten
Op de Dag van de Ondernemer 2020, vrijdag 20 november, ontvangen ondernemers in Stichtse Vecht van ons een aantal ansichtkaarten op de deurmat. Op de Dag van de Ondernemer zetten we met z’n allen de ondernemers in het zonnetje. Wie zou jij zelf in het zonnetje willen zetten? Welke ondernemer in je netwerk verdient een hart onder de riem of een schouderklopje? Stuur 1 van de kaarten. Geef het compliment door. Wedden dat dat werkt? De ansichtkaarten zijn ook te downloaden en digitaal te versturen.

“Fijn dat ondernemers er zijn”
Heb je die boodschap al op de borden langs de weg zien staan? De gemeente Stichtse Vecht kan niet zonder haar ondernemers. Jullie zijn het kloppende hart van de gemeente en zorgen voor energie en daadkracht. Als gemeente willen we ondernemers steunen door de volgende oproep te doen aan alle inwoners en ondernemers van Stichtse Vecht: wees loyaal en koop, eet en drink lokaal!

Borden langs de weg
“Fijn dat jullie er zijn!” Heb je die boodschap al langs de weg zien staan? De gemeente Stichtse Vecht kan niet zonder haar ondernemers. Jullie zijn het kloppende hart van de gemeente en zorgen voor energie en daadkracht.

Benieuwd naar de ondernemersverenigingen?
Samen met de Ondernemersvereniging Stichtse Vecht en het ZZP-platform Stichtse Vecht zetten we ondernemers in het zonnetje op de Dag van de Ondernemer. Ben jij nog niet lid van een van deze verenigingen? Neem een kijkje op hun websites en neem contact met ze op.

Ondernemersvereniging Stichtse Vecht
ZZP-platform Stichtse Vecht

Accountmanagers ondernemers van de gemeente Stichtse Vecht
Wil je in contact komen met de gemeente, maar weet je de juiste ingang niet te vinden? Onze accountmanagers ondernemers helpen je graag. Je kunt hen bereiken via het algemeen telefoonnummer 14 0346 of e-mail info@stichtsevecht.nl.