Kartfabrique opent Drive-thru - Over kartcircuit naar je fast food-bestelling

Vanaf 19 februari opent de Kartfabrique een Drive-thru. Voordat je je bestelling kan ophalen, die je alleen met je auto over de langste indoor kartbaan van Nederland te rijden. Bij de laatste pitstop, ontvang jij je bestelling.

Voorlopig nog geen slippende banden en ronkende motoren op het circuit. Marketing Manager Simone van den Tillart: “Wij missen onze gasten enorm en willen ze graag een unieke ervaring bieden die binnen de maatregelen past. Net als andere restaurant gaan wij daarom open voor afhaal. Zo scoor je niet alleen lekkere burgers en stevige bites, maar mag je daarvoor ook nog eens met je eigen auto stapvoets over het interactieve circuit rijden. Hoe tof is dat?!”

Om alles gesmeerd te laten verlopen boek je vooraf een ticket en kies je een menu. Ga je voor de Austin rundsburger, het Zandvoort kidsmenu of bijvoorbeeld de Abu Dhabi kipburger? Op de aangegeven tijd sta jij in de startblokken om je bestelling compleet te maken, waarna een steward je het circuit op begeleidt. Na een aantal spannende pitstops hoef jij alleen je raampje naar beneden te draaien en kun je de tas vol burgers en bites zo in ontvangst nemen. Tijd om thuis te gaan smullen!

De Drive-thru is geopend op:

Vrijdag 19 februari 16:00 - 20:00
Zaterdag 20 februari 12:00 - 20:00
Zondag 21 februari 12:00 - 20:00
Vrijdag 26 februari 16:00 - 20:00
Zaterdag 27 februari 12:00 - 20:00
Zondag 28 februari 12:00 - 20:00

Beleef samen de fast food Drive-thru! Meer weten of tickets kopen? Ga naar: https://www.kartfabrique.nl/ kartfabrique-drive-thru/