Scouting Jan Campert Maarssen zoekt versterking!

Scouting Jan Campert Maarssen zoekt versterking!

De welpen van de Jan Campertgroep in Maarssen zijn op zoek naar versterking in hun leidingteams. Kun jij onze welpen (kinderen van 7-11 jaar) leuke en uitdagende dingen leren?

Ze vinden het leuk om te knutselen, buiten te spelen, dingen te ontdekken, samen te spelen en ook een zomerkamp hoort er bij!

Heb jij op vrijdagavond óf zaterdagmiddag tijd over en vind je het leuk om ons te komen helpen? Neem dan snel contact op!

Ons clubgebouw heet De Woelwam en ligt aan de Zogweteringlaan 1 in Maarssen (aan het terrein waar Timmerdorp altijd wordt gehouden). Het zijn van leiding van een van onze leuke welpengroepen kost niet veel tijd en je krijgt er erg veel voor terug. De opkomsten vinden plaats op zaterdag van 13:00u tot 15:00u of op vrijdag van 18.30u tot 20.30u (we hebben 2 welpengroepen).

Naast de opkomsten besteed je ook tijd aan het voorbereiden van opkomsten en woon je af en toe een vergadering bij. Kijk voor meer informatie op onze website: www.jancampertgroep.nl Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze groepsbegeleider, Femke, via groepsbegeleider@jancampertgroep.nl