EnergieGesprekken voor ondernemers in Stichtse Vecht

EnergieGesprekken voor ondernemers in Stichtse Vecht

Bent u ondernemer in Stichtse Vecht of op bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn in Utrecht, en wilt u werken aan de (verdere) verduurzaming van hun bedrijf? Meld u aan voor de EnergieGesprekken om daar met andere ondernemers uit uw omgeving over te praten en elkaar te inspireren. In kleine groepjes en onder professionele begeleiding enthousiasmeren ondernemers elkaar in 4 gesprekken van 2 uur. 

De ‘EnergieGesprekken’ is een initiatief dat ontwikkelwww.wattjekuntbesparen.nl/energiegesprekkend is door EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB), MKB-Nederland en KlimaatGesprekken. Het gezamenlijke doel is om in een korte tijd lokale ondernemers via een workshopreeks te helpen bij het verduurzamen. Zo kunnen we samen de energietransitie op bedrijventerreinen versnellen.

Ervaringen delen
Vragen die we met elkaar willen bespreken zijn bijvoorbeeld welke kansen liggen er voor uw bedrijf? Wat kan efficiënter? Kan het uit? Waar loopt u tegenaan? Door ervaringen te delen kunnen we elkaar helpen om de energietransitie bij bedrijven aan te pakken.

Collectieve energiebesparing levert geld op
Tijdens de ‘EnergieGesprekken’ ontwikkelen alle deelnemers onder professionele begeleiding een eigen energie-actieplan. Men krijgt inzicht in financieel interessante energiemaatregelen. Men verhoogt het individuele kennisniveau over de verschillende energie-eisen en investeert in een sterk collectief en lokaal ondernemersnetwerk. Daarnaast leveren deze ondernemers ook nog een mooie en duurzame bijdrage aan de omgeving.

Interesse?
Bent u ondernemer en heeft u interesse? In maart vinden een aantal introductiesessies plaats, waarvoor u zich kosteloos en vrijblijvend kunt aanmelden via www.wattjekuntbesparen.nl/energiegesprekken.

Dinsdag 9 maart 16.30-17.30
Donderdag 18 maart 19.30-20.30
Dinsdag 23 maart 16.30-17.30 uur
Dinsdag 30 maart 7.30-8.30 uur

De workshopreeks start op 29 april a.s. in de gemeente Stichtse Vecht en op bedrijventerrein de Wetering-Haarrijn in Utrecht. Deze eerste workshopreeks is nu kosteloos voor ondernemers. Latere workshopreeksen zullen wel betaald zijn.

Afhankelijk van de coronamaatregelen vinden de gesprekken online plaats of bij een van de deelnemers in het bedrijf. Aanmelden kan via www.wattjekuntbesparen.nl/energiegesprekken.

Brochure
Via www.wattjekuntbesparen.nl/energiegesprekken kunt u ook gratis een korte flyer en een uitgebreide brochure over de EnergieGesprekken aanvragen.