Op zoek naar leuke boeken voor je kind? Onze experts helpen graag!!

Op zoek naar leuke boeken voor je kind? Onze experts helpen graag!!

“Vorige week belde een vader. Hij kon niet overweg met de catalogus op onze site en zocht boeken voor zijn zoon van 9, voor een boekbespreking. Via de telefoon hebben we in de kast boeken gezocht. Het moest spannend zijn. Vijf boeken leken ons wel geschikt. Dolfje Weerwolfje mocht natuurlijk niet ontbreken. We hebben ze in de kast voor de AfhaalBieb gezet. De jongen kan nu zelf kiezen welk boek hij wil lezen.”

Voor ouders is het soms lastig om goede boeken te vinden voor hun kind. Bij de Bibliotheek zijn experts die advies kunnen geven welk boek het meest geschikt is voor je kind. Zo hielp collega Manon vorige week deze vader met het zoeken naar spannende boeken voor zijn zoon.

Lezen, lezen, lezen, daar gaat het om. Voor kinderen is het belangrijk om veel te lezen. Leuke boeken helpen om het leesplezier te vergroten. De medewerkers van de Bibliotheek helpen graag bij het vinden van het juiste boek. Neem contact op via telefoon of mail. Met wat extra informatie over de interesse van je kind; de favoriete onderwerpen; favoriete schrijvers gaan wij aan de slag. We zoeken de leukste boeken bij elkaar. En zetten ze daarna klaar in de AfhaalBieb.

Kennismaken met boeken is heel gemakkelijk, want kinderen zijn gratis lid van de Bibliotheek. Kinderen tot 18 jaar betalen helemaal niets. Tot je 18de verjaardag kun je dus kosteloos eindeloos boeken lenen.  

Kijk voor het telefoonnummer en de openingstijden van jouw vestiging op de website: www.bibliotheekavv.nl/openingstijden.