GroenLinks wil duidelijkheid over opknappen Hazeslinger

Met het stopzetten van de nieuwbouwplannen van de ALDI in Breukelen (eind 2019) stopte ook het opknappen van de Hazeslinger. Gemeente Stichtse Vecht gaf aan de mogelijkheden van opknappen verder te onderzoeken. GroenLinks wil nu duidelijkheid hebben hoe het staat met de vorderingen en stelt vragen aan het college van B&W. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht ter illustratie)

GroenLinks: 'Met het stopzetten van de nieuwbouwplannen van de ALDI eind 2019 stopte ook het opknappen van de Hazeslinger. De gemeente ging onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de Hazeslinger in Breukelen toch op te gaan knappen. De gemeente Stichtse Vecht gaf in een eerder stadium aan dat ‘De Winkeliersvereniging Breukelen heeft aangegeven dat zij graag een plan voor de Hazeslinger wil ontwikkelen. De fractie van GroenLinks Stichtse Vecht is benieuwd naar de huidige stand van zaken en heeft behoefte aan een een duidelijke uiteenzetting van de procesgang tot op heden.'

GroenLinks heeft vragen gesteld over de huidige situatie, een mogelijk plan van de winkeliersvereniging en over het proces van het project.