Nyenrode B&B A resort for life? ....1 april!

Het klinkt natuurlijk fantastisch om je een keer kasteelheer of- dame te wanen. Maar het kasteel van Nyenrode wordt geen bed & breakfast. Het kasteel heeft geen restaurant, maar restauratie nodig. Het bekostigen van deze restauratie van het kasteel is namelijk geen grap: er is veel geld nodig om dit 750 jaar oude monument ook voor de toekomst in volle glorie te behouden.

Met name de fundering is aan renovatie toe. Door de jaren heen is het kasteel veelvuldig gerestaureerd. Toch ontstaan langzaam scheuren, die op termijn risico op verzakking kunnen vormen. Het Bestuur van Nyenrode en de Nyenrode Community maken zich hard voor het behoud van landgoed en het kasteel in Breukelen. De kosten voor de herstelwerkzaamheden van de fundering worden geschat op 13,2 miljoen euro. We vragen iedereen die Nyenrode en het kasteel een warm hart toedraagt een steentje bij te dragen. Meehelpen kan: lees hier nyenrode.nl/stichting-nyenrode-fonds/projecten/fundering-kasteel hoe.

En wat betekent dit voor de ruim 500 mensen die interesse hebben getoond in een weekendje op het kasteel? We hopen dat ze onze 1 april grap om aandacht te vragen voor de noodzakelijke restauratie kunnen waarderen. En niet getreurd, we maken het goed met ze. Binnenkort ontvangen ze van ons bericht. En voor wie heel graag een weekend wil doorbrengen in het groen van de Stichtse Vecht: Vlakbij ons landgoed kun je terecht bij Logement Swaenenvecht of Logement aan de Vecht.