Online vragenuur bij Stichtse Vecht Computer Café (SCC)

Zeker in deze nare coronatijd is het toch fijn als u met uw vragen over de computer, smartphone of tablet, terecht kunt bij het computercafé. Met ingang van 26 april kunt u iedere MAANDAGmiddag van 14.00 tot 15.30 uur direct deelnemen aan ons ONLINE VRAGENUUR.

Voor deze service wordt gebruik gemaakt van de videobeldienst Jitsi Meet.

Hoe kunt u deelnemen?
Deelnemen aan het online vragenuur is niet moeilijk. Open op uw computer of laptop de internetbrowser en type in de Adresbalk het internetadres: https://meet.jit.si/sccvragenuur en druk daarna op de Enter-toets.
Geef vervolgens toestemming voor het gebruik van uw microfoon en camera, type uw naam in en klik op ‘Deelnemen aan de vergadering’. U komt dan gelijk in de ontvangstruimte van het online vragenuur, waar een aantal vrijwilligers aanwezig is om u te helpen.

Afhankelijk van het probleem, wordt uw vraag direct beantwoord of gaat u samen met een vrijwilliger naar een aparte virtuele bezoekersruimte waar de vrijwilliger u één op één kan helpen.

We zien u graag bij het online vragenuur, ook als u alleen maar even een kijkje wilt nemen om te ervaren hoe wij u ‘online’ kunnen helpen.