De trots van Stichtse Vecht!

De afgelopen weken is er een mini documentaire opgenomen, waarbij drie topsporters zijn gevolgd. De sporters die in beeld komen zijn: Bodil van Wijnbergen, Max Kuppens en Tyrese Wilson.

De afgelopen acht weken hebben voor ons als de sportredactie in het teken gestaan om drie topsport talenten uit de gemeente Stichtse Vecht in beeld te krijgen. Met trots kunnen wij stellen dat drie gegadigden ons hartelijk hebben ontvangen om kort hun leven als topsporter te mogen filmen.

Wat doen ze? Waarom doen ze dat? Hoe zijn ze ooit begonnen? Wat willen ze bereiken? Wat doen en laten ze om hun doelen te kunnen halen? Dit alles kunt u zien in de mini documentaire ‘De trost van Stichtse Vecht’, waarin elke sporter antwoord geeft op de hierboven gestelde vragen en waar tevens beelden te zien zijn van een training en/of wedstrijdelement.

Wij willen iedereen bedanken die mee heeft willen werken aan de documentaire, met name de sporters, maar niet te vergeten de ouders en de accommodaties waar we vriendelijk zijn ontvangen om de documentaire te kunnen maken.