19 november: Sint & Santa Kadomarkt in Maarssenbroek

De tijd van elkaar cadeautjes geven komt weer aan. Voor wie iets bijzonders zoekt is de Sint & Santa Kadomarkt in de Verrijzeniskerk in Maarssenbroek een must. Op de kadomarkt staan 27 kramen met keramiek, kunst en lekkers. De entree is gratis.

Op de markt is een verscheidenheid aan producten te koop waaronder: keramiek, sieraden, aquarellen, hout, leer, ecoprint, foto's, glas in lood, bonbons, fudge, jams, kaarsen, haakwerk en kerstversiering. Alles is zelfgemaakt door de deelnemers. 

Publiek

De kadomarkt is voor een breed publiek. Er is voor ieder wat wils. Mensen die op zoek zijn naar leuke kadootjes voor de decemberfeesten zullen niet met lege handen naar huis gaan. Met de prijzen voor de producten is rekening gehouden met elke portemonnee: er zijn ook producten onder de €5 geprijsd. Wie luxere kado's zoekt slaagt ongetwijfeld ook. 

Informatie

De Sint en Santa kadomarkt is open tussen 12.30 en 18.00 uur en vindt plaats op Reigerskamp 611 (Verrijzeniskerk) in Maarssen. De entree is gratis. Omdat de kadomarkt binnen is, gaat deze ook bij slecht weer door.

Om 14.30 verzorgt koor Hoquetus een optreden met kerstmuziek. 

Op de kadomarkt zijn ook warme dranken en lekkernijen te koop.

De Zoete Droom is aanwezig op het parkeerterrein voor de verkoop van verse wafels, poffertjes en stroopwafels.

Informatie over alle deelnemers en hun producten staat op www.athenakeramiek.nl

NB: er is géén pinautomaat aanwezig