26 september: Thema-avond ‘vrouwenhart’

Vrijwel alle kennis over het hart komt door het onderzoeken van het mannenhart. Maar hoe zit dat voor vrouwen? Bezoek onze thema-avond op 26 september van 19:00 – 20:30 uur in GCM-locatie Boomstede.

Tijdens de thema-avond bespreekt GCM-huisarts Peter van Koningsbruggen het vrouwenhart. In de laatste jaren wordt het steeds duidelijker dat het mannen- en vrouwenhart niet hetzelfde zijn. Hartklachten lijken bij vrouwen anders te zijn dan bij mannen. En ook de behandeling bij vrouwen is niet altijd even succesvol als bij mannen. Hoog tijd om hier eens dieper in te duiken.

Peter van Koningsbruggen zal in zijn presentatie stilstaan bij de verschillen tussen het mannen- en vrouwenhart. Daarbij vertelt hij meer over de werking van het hart en de risico’s op hart- en vaatziekten. Daarnaast komen een gezonde leefstijl en op het vrouwenhart toegespitste therapieën aan bod. Tijdens de presentatie is er genoeg ruimte om vragen te stellen.

Deze thema-avond is gratis en wordt georganiseerd door GezondheidsCentra Maarssenbroek in samenwerking met de Cliëntenraad.


Praktische informatie

Datum: 26 september 2022
Tijd: 19:00 – 20:30 uur (inloop vanaf 18:30)
Locatie: GCM Boomstede
Adres: Boomstede 204, Maarssenbroek
Spreker: Peter van Koningsbruggen

Aanmelden
Meld u vóór 22 september aan via info@gcmbroek.nl t.a.v mevrouw M. Fung.