3 september MAMA MIA in Wijkcentrum Over-Noord in Breukelen

Het nieuwe filmseizoen van wijkcentrum Over-Noord in Breukelen gaat weer van start en natuurlijk weer op elke eerste zondag van de maand. We beginnen op zondag 3 september 2023 met de verfilming van MAMA MIA Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur.

Het filmteam heeft voor 3 september gezocht naar een film met een niet al te zwaar verhaal, we denken goed te kunnen beginnen met de verfilming van MAMA MIA. Niet iedereen kan voor veel geld naar het theater voor deze musical. Geen nood: er is ook een verfilming met in de hoofdrol Meryl Streep en de prachtige muziek van ABBA.

Inhoud

Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los telaten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvriendenuitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daar voor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden. Wij van het team Filmvrienden van Over-Noord hopen dat iedereen zich weer aanmeld en veel kijk plezier gewenst.

De volgende dagen voor 2023 zijn:
3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december.
En voor 2024: 7 januari, 4 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei en heel misschien ook 2 juni.

Om geen problemen met filmrechten te krijgen zijn we verplicht om met "leden" te werken. Dus kan iedereen weer lid worden van "Filmvrienden van Over-Noord" voor maar € 5,00 voor het hele seizoen. Dat is te betalen aan de zaal maar ook per bank op rekeningnummer NL 05 RABO 01 59 58 64 02 t.n.v.
Beheerstichting Over-Noord Breukelen. 

En net zoals vorig seizoen een kleine bijdrage per filmmiddag.
Dat is voor het seizoen 2023-2024 vastgesteld op € 4,00 incl. koffie, thee en koek.


Meer nieuws