Eigen bijdrage: 'ChristenUnie in gesprek met inwoners'

Zaterdag 11 maart was de ChristenUnie in Maarssenbroek (nadat we eerder ook de markt in Breukelen en de Plesmanlaan in Maarssen bezochten) actief met het uitdelen van folders. Maar zoals het een politieke partij betaamd ook allerhande andere artikelen zoals pennen, pepermuntjes, schoonmaakdoekjes voor de smartphone (of je bril), sleutelhangers en zadelhoesjes.

Toch was de topper het tasje in een hoesje. Met enige regelmaat iemand met verschillende losse boodschappen onder de arm en in de hand kunnen helpen. Maar natuurlijk ook mensen met plastic tasjes erop kunnen attenderen dat het opvouwbare en herbruikbare tasje een goed en mileuvriendelijke alternatief is voor het plastic. Al gebruikt u het maar voor de wekelijkse kilootjes aardappels.

Zorg voor het mileu, in ChristenUnie ook wel zorg voor de schepping, is een van de thema's in de verkiezingen. We willen in één generatie naar een schone energievoorziening. Werken aan een duurzame toekomst voor onze kinderen. Kijk eens naar het indrukwekkende filmpje met Reinier van den Berg (weerman en klimatoloog) op 'Zorg voor de schepping'..

Maar ook 'Christelijk onderwijs' en 'Waardig ouder worden' zijn een bezoekje meer dan waard.

In Bisonspoor hebben we heel verschillende gesprekken gevoerd. Die waar tevredenheid uit spreekt maar ook die waar zorgen en ongenoegen de boventoon voeren. Maar door alles heen klinkt toch wel de wil om uiteindelijk met elkaar het goede te doen. De meeste mensen willen een welvarend en vrij Nederland, een samenleving waarin iedereen meetelt. Laat dat nou ook de wens zijn van de ChristenUnie. Grijpt u woensdag 15 maart uw kans? Geeft u geloof een stem?

Bezoek ook eens de website van de ChristenUnie-SGP in Stichtse Vecht.


Meer nieuws