Zomer buitenbioscoop van Rotary Maarssen groot succes

Afgelopen zaterdag 24 juni heeft de Rotary Maarssen een geweldige buitenbioscoop georganiseerd voor jong en oud. De opbrengst van het evenement wordt geschonken aan de stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Tijdens het evenement heeft RTV Stichtse Vecht gesproken met zowel de initiatiefnemers als ook met de oprichter van de stichting. Beiden waren zeer gelukkig met de - ondanks het iets mindere weer - opkomst.

Op een van de mooiste plekjes in Maarssen, het landgoed Doornburgh, was er voor 300 kinderen een bioscoop gemaakt. Vanaf 17:00 konden de kinderen komen om te picknicken of te spelen in de geweldige omgeving. Om 19:00 werd voor de kinderen een film vertoond. De ouders konden zich te goed doen aan de diverse versnaperingen die ook op het terein aanwezig waren. Lokale ondernemers verzorgden de inwendige mens. Om 22:00 werd er vervolgens een film getoond voor de volwassenen. 

 De avond kan als zeer geslaagd worden beschouwd. Zowel de kinderen als de volwassenen gaven aan dat dit evenement voor herhaling vatbaar is. De lichte regen aan het begin deerde de bezoekers helemaal niet. In totaal zijn er over 600 bezoekers geweest om een van beiden films te bekijken. De opbrengsten van dit evenement worden geschonken aan de stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.