RTV Stichtse Vecht

Inspirerend cultuurcafé in Breukelen

Leuke ontmoetingen, inspirerende optredens, lekkere hapjes, heerlijke knutsels, mooie schilderijen, blije mensen, een zon overgoten terras, gezellig spelletjes, ontspannende massages kortom: Het was weer een heerlijke middag bij het cultuurcafé Buitengewoon op zaterdag 14 oktober 2017.

De dames van cultuurcafé Buitengewoon bedanken Koos van Belzen, Yvonne Welzen, Jordy Theulen, Hidde Boersma, Peter van Tuil, Blue Ray Springwater, Tosca Kolfschoten, Brenda van Rijn, Margot Mulder en Eleonore Proos voor hun bijdrage!

Cultuurcafé Buitengewoon
Een broeinest van creativiteit, eten en drinken, gezelligheid en ontdekking. Het is een plek waar we een podium bieden voor nieuwe en herontdekkingen. Bandjes, sing & songwriters, standup-comedians, theatermakers zijn van harte welkom om zich aan te melden en hun debuut te maken.

Ook is er ruimte om je eigen creativiteit kwijt te kunnen of jouw expertise in te zetten. Kan je bijvoorbeeld heel goed tarotkaarten leggen, portrettekenen, gedichten schrijven, een dansje doen, mime spelen....verzin het maar en je zoekt een plek om het uit te proberen met publiek, meld je dan aan voor het nieuwe seizoen Cultuurcafé Buitengewoon. Wij bieden je de plek om anderen kennis met jou te laten maken.

Voor meer informatie kun je een email sturen naar Buitengewooncafe@gmail.com
De volgende editie gaat plaats vinden op 9 december 2017.