Glasvezel dichtbij voor Groene Hart Noord

Vorige week is de campagne ‘Glasvezel buitenaf’ in Groene Hart Noord gestart. Alle inwoners van het buitengebied van De Ronde Venen, Stichtse Vecht West en Ouder-Amstel kunnen tot 29 januari 2018 een glasvezelabonnement afsluiten bij een dienstaanbieder. Al bij 50% deelname gaat de aanleg door.

Aanbieders
Alle 3.100 inwoners in het buitengebied van De Ronde Venen, Stichtse Vecht West én Ouder-Amstel kunnen kiezen uit diensten van 4 verschillende aanbieders; Caiway, CBizz, Solcon en WeServe. Naast een abonnement bij een dienstaanbieder betalen de bewoners een vastrechtvergoeding. Zij kunnen kiezen tussen een maandelijks bedrag van € 15,00 of een eenmalige afkoop van € 1.900,-.


Informatiepakket op de deurmat
Rond 1 december ontvingen alle inwoners van het buitengebied een informatiepakket op hun deurmat met daarin alle belangrijke informatie over de aanleg van glasvezel, de voordelen, voorwaarden, kosten en planning.


Glasvezel voor iedereen
Alle bewoners die bij het gebied horen, kunnen gebruik maken van hetzelfde aanbod. De adressen waar voor 29 februari een abonnement is afgesloten zullen bij een succesvolle glasvezelcampagne worden aangesloten op glasvezel. Inwoners die besluiten later gebruik te maken van het aanbod betalen de werkelijke aansluitkosten van minimaal € 995,- extra.


Meer nieuws