Start nieuwe Tai Chi en Qigong seizoen Maarssen-Dorp

Op donderdag 11 januari start het nieuwe seizoen bij Tai Chi en Qigong school NeiChia. Er is een groep bezig waarin een proefles gevolgd kan worden. We starten om 10.30 tot 11.30 uur. Adres: Emmaweg 56a in Maarssen-dorp

Tai Chi kennen veel mensen als een mooie en vloeiende bewegingsvorm welke het algehele welzijn en gezondheid bevorderd en een zachte maar effectieve workout is voor zowel lichaam als geest. Van oorsprong is het echter een effectieve krijgskunst. Qigong is de Chinese vorm van Yoga waarin veel aandacht wordt besteed aan verschillende korte bewegingsvormen in combinatie met ademhalingstechnieken.

Instructeur Paul Seelen zal in Maarssen een mix van dit alles aanbieden in de vorm van Daoyin Qigong. Paul is hoofdinstructeur van zijn school NeiChia en geeft al sinds 2005 les in Wijk bij Duurstede en Maarssen. In mei 2010 ontving hij van Chinese Meester Jesse Tsao de officiele bevoegdheid om de Traditionele Tai Chi en Qigong traditie voort te zetten. De school is dan ook officieel vanuit de Chinese traditie gecertificeerd en is aangesloten bij Stichting Taijiquan Nederland.

Heeft u intresse, wees dan welkom, aanmelden is gewenst via:
paul@taichi-reiki.nl / tel: 0638400700
Uitgebreide informatie is te vinden op: www.taichi-reiki.nl
Benodigdheden voor de les zijn loszittende kleding en een flesje water. Alle oefeningen worden staand uitgevoerd maar zijn ook toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.