Bandexamens Tiga Serangkai geslaagd!

Op vrijdagavond 26 juni hebben de laatste slip en bandexamens plaats gevonden in de sportzaal van het Niftarlake college. In navolging van de jeugdgroep was ook de seniorengroep een zeer geslaagde avond.

De drie laatste jeugddeelnemers die bij het examen van de week ervoor niet mee konden doen hebben zich goed gepresenteerd. Zij hebben zich ingezet voor de groene en blauwe slip. En zijn hiervoor geslaagd.

Opvolgend stroomde de zaal vol met de leden van de volwassenengroep en de toeschouwers die per graduatie een mooi verloop kregen te zien van deze Indonesische krijgskunst. ‘Het examen is begonnen.’ Vol spanning begonnen de deelnemers voor de gele band. Gevolgd door oranje, groen en de laatste deelnemer voor blauw steeg de adrenaline tot een hoogtepunt. In de uitgevoerde technieken kwamen souplesse, kracht en conditie samen tot een schitterende stijl. Vervolgens werden de deelnemers tot het uiterste gedreven tijdens de sparringspartijen. Tot slot de hardings-test waar de nadruk ligt op de fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Opgeven is geen optie. Al met al een mooie examen avond waarbij alle deelnemers vol trots geslaagd zijn.

www.serangkai.nl