Aanschuiven of ontbijten in Breukelen Noord

In wijkcentrum OverNoord in Breukelen is Schuif-es-aan  weer gestart. Vrijdag 27 augustus kunt u aanschuiven. Om de start van het nieuwe seizoen te vieren is er op 1 september een uitgebreid ontbijt.

Schuif-es-aan
Vrijdag 27 augustus aanstaande staat de Schuif-es-aan in het teken van de Arubaanse keuken, zoals gebruikelijk serveren we een driegangenmenu.

Wij ontvangen u graag na half zes en schenken we een drankje voor u in, waarna we rond zes uur het voorgerecht serveren. Na afloop van de maaltijd is er nog een kopje koffie met iets lekkers.
De kosten bedragen € 10.00 p.p. incl. een drankje.

Bent u alleenstaand en wilt u onder het genot van een drankje en een lekkere maaltijd gezellig met anderen babbelen, meld u dan zaterdag 7 augustus na 9.00 uur aan via activiteiten@over-noord.nl of door het antwoordapparaat in te spreken
telnr. 0346- 751840.

LET OP! ons e-mailadres voor deelnemen aan activiteiten is gewijzigd in: activiteiten@over-noord.nl

Uitgebreid ontbijt op 1 september
Om de start van het nieuwe activiteitenseizoen gezellig in te luiden, nodigen we u van harte uit om op 1 september 2021 deel te nemen aan een uitgebreide ontbijttafel in ons mooie Wijkcentrum. 

We verwelkomen u om 09.00 uur Terwijl u een gezellig praatje maakt met uw tafelgenoten zorgen wij voor de verse jus d'orange koffie en/of thee, verse broodjes, diverse soorten beleg en natuurlijk hoort er ook een eitje bij. De kosten van deelname bedraagt € 5,-- per persoon.

U kunt zich hiervoor aanmelden op maandag 16 augustus door een mailtje te sturen naar activiteiten@over-noord.nl of door het antwoordapparaat van 0346- 751840 in te spreken.
Door de anderhalve meter maatregel is er beperkt plaats. Wees er dus snel bij want vol is vol.