Aanstaande zondag 2 juli is Gluren bij de Buren Stichtse Vecht.

Aankomend weekend is het zo ver, op zondagmiddag 2 juli 2023 vindt het amateurkunstfestival Gluren bij de Buren plaats in 23 gemeenten door heel Nederland, waaronder in Stichtse Vecht. Met optredens van lokale acts in 20 tuinen verspreid over de gemeente. Het is de derde keer dat Gluren bij de Buren plaatsvindt in Stichtse Vecht en er staat een bomvol programma klaar. 

In de tuinen van Stichtse Vecht kunnen bezoekers zich zondag tussen 13:00 en 18:00 uur laven aan optredens van cabaret, hiphop, koren, singer-songwriters of theater. Alle optredens zijn gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. De optredens duren een half uur zodat er meerdere optredens bijgewoond kunnen worden. Bezoekers kunnen op de website een route uitstippelen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.

Stichting de Bühne, de organisatie achter Gluren bij de Buren, werkt samen met verschillende landelijke en lokale partijen om het festival te realiseren. We zijn Buurtzorg, Philadelphia Zorg en Fort Maarsseveen dankbaar voor hun steun aan Gluren bij de Buren.

Algemene informatie

Wat: Gluren bij de Buren Stichtse Vecht
Wanneer: Zondag 2 juli tussen 13:00 en 18:00
Waar: Tuinen in alle wijken van Stichtse Vecht
Entree: Vrijwillige bijdrage gewenst
Programma: glurenbijdeburen.nl/programma/stichtsevecht


Meer nieuws