[Video] Aartje Roetman en vrijwilligers Zwembad de Meent winnen Vrijwilligersprijs 2022

Aartje Roetman en de vrijwilligers van Zwembad de Meent zijn dit jaar dé Vrijwilligers van het jaar. Juryvoorzitter Karin van Vliet heeft dat vandaag bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst die is georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale.

Wethouder en juryvoorzitter Karin van Vliet: “Vrijwilligerswerk doe je met hart en ziel. En dat blijkt wel uit de vele voordrachten die we dit jaar binnen kregen. Het was dan ook niet eenvoudig om te bepalen wie dé Vrijwilliger of Vrijwilligersgroep van 2022 is. Het liefst zou je alle vrijwilligers een prijs willen geven want alle vrijwillige inzet doet ertoe. Vrijwilligers doen veel goed werk voor en met onze samenleving. Dat zien en waarderen we met deze prijs. Ik vind het dan ook een eer en een genoegen om namens de gemeente de prijzen te overhandigen aan de winnaars van de Vrijwilligersprijs.” 

De winnaars
Uit de zes genomineerden koos de jury Aartje Roetman (Voedselbank Stichtse Vecht) als winnaar in de categorie Individueel en de Vrijwilligersgroep van Zwembad de Meent in de categorie Groepen. Er waren in totaal 37 voordrachten voor de Vrijwilligersverkiezing 2022.

Feestelijke prijsuitreiking

Vrijdagavond 25 november vond de feestelijke prijsuitreiking plaats tijdens het Vrijwilligersfeest in Hoeve Landzicht. Met dit feest en de prijs zetten we graag de vrijwilligers in het zonnetje voor hun bijdrage als vrijwilliger. En dat is dik verdiend!