Activiteiten juni in wijkcentrum Over-Noord Breukelen

Ook in juni zijn er weer diverse activiteiten in wijkcentrum Over-Noord in Breukelen. Een potje klaverjassen, het repaircafé, een creatieve zondagmiddag of aal alleenstaande aanschuiven voor een lekkere maaltijd.

Klaverjassen 11 juni
Zaal open 13.00 uur. Start kaarten rond 13.30 uur en einde is circa 17.00 uur.
Opgave, aanmelden kan aan de zaal of per e-mail naar ahasdonck@ziggo.nl.
Er wordt "Amsterdams" gespeeld. Geen koppelkaarten.
Kosten per persoon: € 3,50 ( incl. 1x koffie/thee en een versnapering)

Repaircafé 16 juni
Op 16 juni is het Repaircafé weer geopend om kapotte spullen een tweede leven te geven, onder het motto: Weggooien? Mooi niet!
Wij zijn er van 09.00 u tot 11.00 u. Heeft u elektrische apparatuur, kleding, speelgoed, kleine meubels of een klok die niet meer werkt, neem het mee en probeer samen met onze vakkundige medewerkers van het Repaircafé het een tweede leven te geven zodat u, als het weer gerepareerd is, er nog veel plezier
aan kunt beleven. Tevens kunt u bij ons terecht voor vragen over het gebruik van of problemen met uw tablet of smartphone.
Kom gezellig langs en kijk onder het genot van een kopje koffie of thee wat de mogelijkheden zijn.

Creatief op zondag
Elke 3e zondag van de maand heerst er een gezellige sfeer in het wijkcentrum.
Op 19 juni om 14.00 uur zijn we ook weer open voor een gezellige en creatieve middag. Tijdens een kopje thee en een leuk gesprek, kunt u leuke platen inkleuren met o.a. gelpennen, kleurpotloden en viltstiften, maar ook aan de slag gaan met diamond painting steentjes. Heeft u een andere hobby bijvoorbeeld tekenen, schilderen of borduren en vindt u het leuk om samen creatief bezig te zijn, neem dan uw spulletjes mee.
Deelnamekosten zijn € 2,00 incl. gebruik van materiaal en een kopje thee met iets lekkers.
Aanmelden via activiteiten@over-noord.nl of door gewoon binnen te lopen

Schuif-es-aan 24 juni
Samen eten is gezelliger dan alleen! Op 24 juni kunt u, als alleenstaande, in een ongedwongen sfeer kennis maken met andere gasten van schuif-es-aan en ondertussen genieten van een heerlijk vers gekookt driegangenmenu. Om u het "vakantie gevoel" te laten ervaren, gaan we na de Griekse en Franse maaltijd van de afgelopen maanden nu voor de Italiaanse keuken.

We verwelkomen u 24 juni graag na half zes, schenken een drankje voor u in, waarna we rond zes uur het voorgerecht serveren. We besluiten de avond met een kopje koffie of thee met een zoetigheidje.
Deelnamekosten voor deze complete maaltijd zijn € 10,00 incl een drankje.
Aanmelden kan zaterdag 4 juni na 9.00 uur door het antwoordapparaat in te spreken op tel.nr. 0346-751840.