Afscheidslunch Hans Slaats

Het was donderdag 17 juni de laatste werkdag van Hans Slaats, beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkeling. Na twaalf en een half jaar werkzaam te zijn geweest bij de Gemeente Stichtse Vecht gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen.

Het contact tussen Hans Slaats en de Wijkcommissie Breukelen Noord is altijd buitengewoon plezierig geweest en vooral op de Beursvloer Stichtse Vecht werd regelmatig een beursmatch tussen beide partijen gesloten. 

De tegenprestatie van gemeentezijde bestond tot onze grote vreugde steevast uit een heerlijke maaltijd die werd bereid door Hans en zijn collega’s. 

Voor externe relaties zou een afscheidsborrel voor Hans worden georganiseerd, maar die kon wegens de geldende Coronamaatregelen helaas niet doorgaan. 

De Wijkcommissie wilde Hans natuurlijk niet zomaar laten gaan en heeft hem op 7 september een afscheidslunch in wijkcentrum Over-Noord aangeboden. 

Hans, nogmaals veel dank voor de buitengewoon prettige samenwerking en gelukkig gaan we elkaar weer zien. We houden je aan je belofte om nog een keer voor ons te koken!

Foto: Gerhard Hof