Agendatip: Midzomermuziekfestival aan de Vecht

Op zondag 25 juni 2023 van 11.00 tot 18.30 uur vindt het Midzomermuziekfestival aan de Vecht plaats. Tijdens het festival komen verschillende muziekstijlen samen: klassiek - ensemble Bazar, pop/singersong - Fay Lovsky met Steam Power en jazz - Artvark Saxophone Quartet. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht)

Twee series van drie concerten worden op korte afstand van elkaar gegeven. Bezoekers kunnen gemakkelijk van het ene naar het andere concert fietsen. Zo behoud je een verantwoorde ecologische voetprint en geniet je ultiem van de natuur om je heen. Lokale restaurants en cafés zorgen ter plekke voor de inwendige mens.

De intieme concerten (80 man publiek klassiek, singersong en jazz) vinden plaats in twee prachtige privé-tuinen van buitenplaatsen aan de Vecht in Loenen en Vreeland en in Nieuwersluis op een mooie binnenplaats vlakbij de brug. In ‘Festival Plus’ vaart de salonboot ‘Swaenevecht’ van rederij de Kampioen op de Vecht vanaf 11:15 uur met daarop een recital met luit en zang tijdens een rondvaart op de salonboot de ‘Swaenenvecht’ door Kateřina Maňáková en Tuuli Korte. In het ‘Randprogramma’ geven kinderen uit de Stichtse Vecht mini-concerten langs de route van het festival. Er zijn 3 podia op prachtige plekken langs de festival route voor hun gemaakt.

Picknickhapjes: gecreëerd uit liefde voor cultuur, natuur en goed eten door InterMezzo-Catering van Wilke te Brummelstroete. Te bestellen vóór 12 juni.Voor de actuele informatie kijk op www.muziekaandevecht.nl


Meer nieuws