Amateurkunstfestival Gluren bij de Buren opent aanmeldingen voor de Zomereditie op zondag 2 juli

Gluren bij de Buren, het amateurkunstfestival met optredens in tuinen verspreid over de stad, komt deze zomer voor de derde keer naar gemeente Stichtse Vecht. Op zondag 2 juli veranderen gazons en veranda’s voor één dag in podia, en de loungesets in tribunes. Programmamaker Jamie Hau:  “Gluren bij de buren wordt georganiseerd met als doel de buurt bij elkaar te brengen en te zorgen voor verbinding. Daarnaast willen wij de mensen de kans geven om op een laagdrempelige manier hun talenten te laten zien.’’ 

Acts en tuinen gezocht

Acts van alle disciplines zijn welkom: jazz-trio’s, balletdansers, rappers of cabaretiers kunnen meedoen. Alle acts krijgen een passend podium toegewezen. De optredens duren maximaal 30 minuten en worden drie keer opgevoerd. Aanmelden kan via glurenbijdeburen.nl/aanmelden/act.

Tuinen van alle soorten en maten kunnen meedoen: van postzegeltuintjes tot historische hofjes, en van Franse balkonnetjes tot royale dakterrassen. Hosts nodigen hun buren uit voor een culturele middag in hun tuin. Aanmelden kan via glurenbijdeburen.nl/aanmelden/locatie.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne.


Meer nieuws