Annette Richel winnaar fotowedstrijd Fotoclub Stichtse Vecht

Afgelopen zomer heeft de Fotoclub Stichtse Vecht een fotowedstijd uitgeschreven waarbij iedereen kon deelnemen door zijn of haar mooiste zomerfoto in te sturen.
Op de clubavond van 19 oktober zijn de prijswinnaars bekend gemaakt.

Er waren prachtige inzendingen, wat de keuze voor de jury lastig maakte. De foto’s zijn getoetst op het thema en bekeken op scherpte, beeldvulling en originaliteit.Als winnaar in de categorie ‘volwassenen’ is uiteindelijk een foto van Annette Richel uit Maarssenbroek uit de bus gekomen, waarop een boot met daar omheen als het ware een regenboog van meeuwen. De prijs in de categorie ‘jeugd tot 16 jaar’ ging naar de 14 jarige Laila Boubakkari uit Maarssen. Zij maakte een foto van graffiti, ‘een originele foto met knallende kleuren en een mooie boodschap, goed in beeld gebracht’ aldus de jury.

De beide winnende foto’s zullen ook te zien zijn tijdens de jubileumexpositie van de 65-jarige fotoclub, vanaf 15 december in ’t Nieuwe Kampje in Loenen aan de Vecht. Zin om meer over fotografie te leren en met gelijkgestemden bezig te zijn? Kom eens vrijblijvend binnenlopen op een van de clubavonden van Fotoclub Stichtse Vecht. Voor meer informatie en het programma zie de website www.fotoclubstichtsevecht.nl