[Audio-interviews] Vierde ronde competitiewedstrijden voor de voetbalteams in Stichtse Vecht

De vierde ronde gaf een aantal verassende uitslagen. Op sportpark Daalseweide wisten zowel vv Maarssen als DWSM de winst binnen te halen. Breukelen, NiTA en Kockengen moesten het doen met een gelijkspel. Bij de andere teams was de tegenstander helaas te sterk. de Vecht kreeg de koploper op bezoek en kon het 3-3 gelijkspel niet voor een vierde week op de borden toveren. De dames van OSM '75 kregen met 9-1 klop van Cabauw. Bij publicatie was het wedstrijdverslag van de dames van VIOD nog niet beschikbaar.

Uitslagen

Onderstaand de uitslagen van de afgelopen week

Na afloop van de wedstrijd NiTA - IJFC sprak Andre met zowel Sjoerd Molleman (trainer) als Jantijn Augustin die tevens het enige doelpunt maakte voor NiTA. Op een wat natte en verregende plek hieronder het verslag.

RTV Stichtse Vecht Cup

Ondanks verlies blijft OSM '75 bovenaan de RTV Stichtse Vecht Cup staan. vv Maarssen, DOB en DWSM staan alledrie op een gewonnen wedstrijd achter OSM '75.

Nieuw dit jaar is naast de RTV Stichtse Vecht Cup een bokaal voor de topscorer van Stichtse Vecht. De bokaal is voor de topscorer van Stichtse Vecht. Op dit moment staat Dave Trentelman van OSM '75 met vier doelpunten bovenaan de lijst. De lijst met meeste doelpunten per team wordt op dit moment aangevoerd door DWSM met één doelpunt meer dan OSM '75.

Speelschema ronde 5

Komende week worden alleen bekerwedstrijden gespeeld voor FC Breukelen, vv Maarssen en NiTA. DOB speelt een inhaalwedstrijd omdat de eerste wedstrijd van het seizoen niet door kon gaan.