Beste Cyber Agents van Stichtse Vecht

Beste Cyber Agents van Stichtse Vecht

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar gingen de afgelopen maanden de strijd aan met cybercriminaliteit in het online spel HackShield. Door middel van het spel leren ze zichzelf en hun omgeving beschermen tegen online gevaren. Woensdagmiddag 9 juni hebben we de 3 beste Cyber Agents tot nu toe in het zonnetje gezet!

Huldiging op Goudestein

 Junior Cyber Agents ‘ThijsvR’ (Thijs van Rijswijk, 10 jaar), ‘Kaaaaas23’ (Thijmen Groen, 13 jaar) en ‘TNT1’ (Jesse van Kooi, 12 jaar) haalden de hoogste scores in het avontuurlijke spel HackShield. De politie haalde de 3 kinderen gisteren thuis op met een politieauto en bracht ze naar Goudestein. Via de rode loper kwamen ze in de trouwzaal, waar de (coronaproof!) huldiging plaatsvond.

Toespraak en goodiebag

Burgemeester Ap Reinders en teamchef politie David van Eijndthoven spraken de 3 winnaars toe. Vervolgens ontvingen ze een certificaat en een goed gevulde goodiebag.

Speel mee!

Aanmelden voor de online game HackShield kan nog steeds. Wie weet lukt het je om de huidige top 3 te verslaan en sta jij bij een volgende huldiging op het podium!

Tijdens het spel leren kinderen alles over hackers, datalekken en andere online gevaren. Waardoor zij ook anderen kunnen waarschuwen, bijvoorbeeld hun ouders, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen.