Betere weersomstandigheden verwacht voor komende optredens ParkPodium

De optredens van ParkPodium gingen afgelopen zondag niet door vanwege de slechte weersomstandigheden. Het was voor het eerst sinds het bestaan van ParkPodium dat de middag geannuleerd werd. Het lijkt erop dat de omstandigheden voor de aankomende optredens op zondag beter zullen zijn. 

Zondag, 13 augustus, zal er om 14.00 gestart worden met de Salsaband ChaChaChalina. Dat is een nieuwe Nederlandse Latin band van zangeres en percussioniste Chalina Smit en pianist Dani Brands. Het publiek kan losgaan op opzwepende New Yorkse salsa en moderne Cubaanse timba.

Na de pauze zal Marciano Metz op het podium staan. Marciano is een enthousiaste, veelzijdige zanger die mensen met zijn optredens een onvergetelijke tijd wil bezorgen. Met sets vol herkenbare nummers en meezingliedjes is er voor ieder wat wils.

ParkPodium Boom & Bosch is er tot en met 27 augustus elke zondag vanaf 14.00 uur. De concerten zijn gratis toegankelijk. Naast een cateringwagen voor de drankjes is er ook een (steeds wisselende) foodtruck en een ijscokar op het terrein aanwezig. Wekelijks is er ook een loterij met prijzen die lokale winkeliers beschikbaar stellen.

Het volledige programma is te vinden op www.parkpodium.nl/programma.


Meer nieuws