Betoverende kerstklanken: Een unieke samensmelting van Brass en Gospel!

Stap binnen in de betoverende wereld van kersttijd op zondagmiddag 17 december, wanneer Brassband Breukelen en Gospel Choir YMCA de handen ineenslaan voor een onvergetelijk kerstconcert. Deze betoverende middag brengt de harmonieuze en warme klanken van traditionele Christmas Carols en de krachtige emoties van Gospel muziek samen, waardoor je wordt ondergedompeld in de ware geest van kerst.

Wat maakt dit kerstconcert zo bijzonder?

Laat je betoveren door de warme klanken van Brassband Breukelen, terwijl zij de tijdloze carols en swingende kerstkrakers voor u brengen met enthousiasme en passie. Van ingetogen melodieën tot vurige arrangementen, elk stuk brengt de rijke traditie van kerstmuziek tot leven.

Gospel Choir YMCA voegt een krachtige dimensie toe aan deze middag met hun soulvolle en vreugdevolle interpretaties van kerstklassiekers. Laat je raken door de diepe emoties en het enthousiasme van gospelzang, waardoor de boodschap van vrede en vreugde nog intenser wordt.

Ervaar de magie van het seizoen en deel deze feestelijke tijd met vrienden, familie en mede-muziekliefhebbers.

Praktische informatie

Datum en tijd: zondagmiddag 17 december, 15.00 uur. Zaal open vanaf 14.30 uur

Locatie: Theater 4 en 1 (RSG Broklede), Schepersweg 6A, 3621 JK Breukelen

Kaarten: www.brassbandbreukelen.nl of https://www.ticketkantoor.nl/shop/kerstconcertbbb

Mis dit unieke samenspel van Brass en Gospel niet! Koop nu je kaarten voor een middag vol betoverende kerstklanken. Laat de harmonie van Christmas Carols en de bezieling van Gospel je in hogere sferen brengen tijdens deze feestelijke gelegenheid.