Bewonersavond duurzaam wonen in Breukelen Noord

Stichting Wijkcommissie Breukelen Noord houdt op 10 oktober 2023 samen met Stichting Duurzame Vecht een bewonersavond over duurzaam wonen in Breukelen Noord. De avond start om 19.30 (inloop 19.15 uur) en om 21.30 ronden we af. De locatie is Theater 4-en-1 in Broklede.

Tijdens de bewonersavond gaan wij graag met u in gesprek over welke stappen we samen kunnen nemen en wat u nu al zelf kunt doen. Onze energie professionals zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over isolatie, subsidies, warmtepompen, opslag en meer.
De gemeente komt een toelichting geven op het nieuwe energiebeleid. U kunt u aanmelden voor de avond via https://duurzamevecht.nl/bijeenkomsten/

Vragenlijst

Via een vragenlijst wil Stichting Duurzame Vecht graag meer inzicht krijgen op hoe energiezuinig de woningen zijn in Breukelen Noord. Het invullen van de vragenlijst duurt nog geen 5 minuten en is te vinden via https://forms.office.com/e/9RUu26ynE (let op: deze link is hoofdlettergevoelig!).

Zou u deze vragenlijst uiterlijk 10 oktober willen invullen, ook als u niet van plan bent om naar de bewonersavond te komen?

Bij voorbaat dank en met hartelijke groet, Sara Gerritse, Coördinator Stichting Duurzame Vecht

Stichting Duurzame Vecht is hét onafhankelijke energieloket van de gemeente Stichtse Vecht. Met subsidie van de gemeente Stichtse Vecht helpen wij bewoners met het energiezuinig maken van hun woning.


Meer nieuws