Boekenmarkt op de Kerkbrink in Breukelen

Er wordt op zaterdag 17 juni weer een boekenmarkt gehouden op de Kerkbrink in Breukelen. De organisatie van deze boekenmarkt berust bij Boekhandel Louis Tinner en Winkeliersvereniging Breukelen.

Op de Kerkbrink, tussen de terrassen, kun je terecht voor tweedehands boeken in alle genres en prijsklassen - van leesvoer voor de vakantie tot schaarse titels voor je verzameling. Voor muziekliefhebbers is er ook een gevarieerd aanbod van lp’s en cd’s. 

Boekverkopers uit heel Nederland bieden onder meer literatuur en thrillers, kinderboeken en strips, boeken over de regio, kookboeken en boeken over kunst, geschiedenis en wetenschap.
“Als je van lezen houdt, vind je altijd iets van je gading op een boekenmarkt”, vertelt organisator Jochen van Barschot van Reizende Boekhandel Louis Tinner. “Of je nou op zoek bent naar die laatste paar Suske en Wiske’s die je nog niet hebt, een deel uit de Grijze Jager-serie, een biografie van Bruce Springsteen of een boek over Jugendstilkunst: dikke kans dat het op één van de vele kraampjes met boeken voor je klaar ligt.” En het allerleukste? “Dat is een boek vinden waarvan je niet wist dat je het zocht.

De boekenmarkt is op zaterdag 17 juni op de Kerkbrink in Breukelen van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.