Breukelen kijkt uit naar komst poffertjeskraam

Denk je aan de Breukelse Kees de Tippelaar, dan denk je aan de poffertjeskraam in park Boom en Bosch. Goed nieuws voor de liefhebbers. Vanaf vrijdag 23 september tot en met zaterdag 15 oktober kunnen er weer poffertjes worden gekocht bij de Oud Hollandsche poffertjes en Wafelkraam D. van der Steen. (Foto ter illustratie)

Op zaterdag 1 oktober zal de jaarlijkse herdenkingsrede in Boom en Bosch worden gehouden. Dit jaar wordt deze gehouden door Vechstreekexpert Juliette Jonker. De organisatie van de herdenking is in handen van de Stichting L.C. Dudok de Wit’s Fonds. Deze stichting zorgt er ieder jaar ook voor dat volgens het testament van Kees de basisscholieren getrakteerd worden op een zoete versnapering en ook de deelnemers van de Voedselbank in Breukelen krijgen een bon voor een portie poffertjes.

Vanaf vrijdag 23 september tot en met zaterdag 15 oktober kunnen inwoners genieten van de poffertjes in Breukelen. Gezien de vele reacties op social media kan nu al geconcludeerd worden dat Breukelen uitkijkt naar de komst van de Poffertjeskraam.


Meer nieuws