Breukelen Noord: binnenkort weer klassieke muziek luisteren in het wijkcentrum

Het gaat weer los in de huiskamer van Over-Noord. Op donderdag 4 november is er om 10:00 uur weer een live sessie van de Klassieke muziek. En voor wie belangstelling heeft om daarbij aanwezig te zijn: Loop eens binnen bij de luisterochtend en laat je verrassen.

Muziek Op Afstand
In de MOA (Muziek Op Afstand) brief van oktober  besteden we onder anderen aandacht aan het merkwaardige lied "Dithyrambe" van Franz Schubert. De geschiedenis daarvan gaat terug naar de 7e eeuw vóór Christus. Een andere vreemde eend in de bijt van dit programma is het lied 'Jadaka Al Ghayth’ gezongen door een voormalige minister van Cultuur in Tunesië. En wat denk je van een vrolijk muziekje van Mikis Theodorakis. We staan ook even stil bij de heren Salieri en Mozart (en natuurlijk ook hun muziek!). En dat alles met uitgebreid commentaar en een vaak verrassende uitleg. En . . . natuurlijk tot slot ook weer een grapje. Dit alles nog even op papier.

Live sessie
Maar dan op donderdag 4 november gaat het weer los in de huiskamer van Over-Noord. Dan is er om 10:00 uur weer een live sessie van de Klassieke muziek. En voor wie belangstelling heeft om daarbij aanwezig te zijn: Loop eens binnen bij de luisterochtend en laat je verrassen. Ook als je niet in Breukelen-Noord woont ben je van harte welkom. Wijkcentrum Over-Noord is er voor iedereen! De toegang is gratis en met een kopje koffie erbij wordt het ook reuze gezellig. Wijkcentrum Over-Noord is gevestigd op het adres Vrijheidslaan 4, Breukelen (om de hoek bij het Winkelcentrum).