RTV Stichtse Vecht

Breukelen Noord: Reanimatiecursus op zaterdag 17 december

In samenwerking met Stichting Reanimatie Stichtse Vecht houdt Wijkcommissie Breukelen Noord op zaterdag 17 december afhankelijk van het aantal aanmeldingen een drietal sessies in Wijkcentrum Over-Noord. De cursussen worden verzorgd door plaatsgenoot Harry Oussoren die als instructeur geaccrediteerd is door de Nederlandse Reanimatie Raad.

De belangrijkste doelen van de cursus zijn
U herkent wanneer er gereanimeerd moet worden
U heeft voldoende zelfvertrouwen om te durven te starten met een reanimatie
U weet hoe u een reanimatie uit moet voeren
U weet hoe u een AED aan moet sluiten

Om deze doelen te bereiken zal, zeker aangezien waarschijnlijk uw laatste cursus al weer een aantal jaren geleden is geweest, uitgebreid de tijd genomen worden om u hierin te trainen
Dit door het geven van een presentatie waar de theorie wordt uitgelegd en waarbij uitgebreid in kan gaan op eventuele vragen, waarna er op een pop geoefend gaat worden.
De Nederlandse Reanimatie Raad heeft gesteld dat er per instructeur 6 cursusdeelnemers mogen zijn. 
Als u zich opgeeft wordt u ingeschreven in het register van de Nederlandse Reanimatie Raad. Na afloop van de cursus ontvangt u een officieel certificaat per mail laten indien u geslaagd bent voor de cursus.

De cursustijden zijn:
09.00-11.00 uur
11.30-13.30 uur
14.00-16.00 uur

U kunt zich opgeven door te mailen naar info@wijkbreukelennoord.nl
In deze mail moet u aangeven
- Voorkeur van tijdstip
- Geslacht
- E-mailadres
- Voorletters
- Achternaam
- Geboortedatum

De inschrijving per cursustijd zal plaatsvinden op basis van binnenkomst van mail, zodra de cursussen gepland zijn verneemt u spoedig of u voor deze dag ingeschreven bent.
De kosten voor de cursus bedragen 40 euro per deelnemer incl. koffie en thee.
U ontvang een factuur bij uw certificaat. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden deze cursus als u aanvullend verzekerd bent.